USTA İSİMLER SARIYER’DE | SARIYER BELEDİYESİ

USTA İSİMLER SARIYER’DE

11.05.2017
Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Sarıyer Edebiyat Günleri etkinliğinin ikinci gününde de birçok usta isim ağırlandı.

6. Sarıyer Edebiyat Günleri bugünde birçok önemli ismi ağırladı. Etkinlikler kapsamında; İhsan Eliaçık, Işık Öğütçü, Ferhunde Eynel, Baha Oral, Hasan Alp, Hakan Bayhan, Betül İstanbullu, Hayal Köksal, Dilek Neşe Açıker ve Barış Çağrı Genç kitaplarını Sarıyerliler için imzaladı. Sarıyerliler güneşli bir havada gerçekleşen etkinliklerle keyifli anlar yaşadı.

Öğrencilerden yoğun ilgi

Etkinliklerin ikinci günü Kireçburnu’nda bulunan Haydar Aliyev Parkı birçok öğrenciye de ev sahipliği yaptı. Edebiyat günlerine katılan Uğur Erkey İlkokulu ve Ayazağa Ortaokulu öğrencileri kitap stantlarını gezdi. Öğrenciler imza günü düzenleyen yazarlara kitap imzalatmayı da ihmal etmedi. İmza stantlarını ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem yazarlara teşekkür plaketi takdim etti.