Tarihi limanda sahur gecesi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Tarihi limanda sahur gecesi

05.08.2013

Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Sahur sofrası için taksi durağı adresi Sarıyer’in tarihsel semtlerinden birinde faaliyet gösteren ve ismini semtinden alan “Baltalimanı Taksi Durağı” oldu. Tarihi surlar önünde kurulan sahur sofraları yine taksi durağı ve belediye çalışanları işbirliğiyle hazırlandı. 

Başkan Genç bir gün önce Ayazağa’da gerçekleştirdiği sokak sahurunun ardından taksicilerle geleneksel hale getirdiği sahur programını sürdürdü. Baltalimanı Taksi Durağı’na gelen Genç başta durak Başkanı Mahir Güneş olmak üzere şoför ve diğer çalışanlarca ilgiyle karşılandı. Bir süre durak önünde sohbet eden Başkan Genç ve durak personeli daha sonra sahur sofrasına geçtiler. 

Başkan Genç’e plaket sürprizi
 
Sohbet havasında süren sahur gecesi eğlenceli hikâyelerle devam etti. Durak Başkanı Mahir Güneş gece sonunda Başkan Genç’e duraklarına yaptığı katkılar adına bir plaket takdim etti. Durakları adına teşekkür eden Güneş, Başkan Şükrü Genç’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Plaketi alan Başkan Genç; ellerinden gelen tüm destekle taksicilerin yanında olduklarını, kalplerinin her zaman bir olduğunu söyledi.
 
Sahur programına Başkan Genç ile birlikte; Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan, “Onur’un Taksisi” programı yapımcısı Onur Sakar, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Ahmet Günaydın katıldı.