MİNİKLER 23 NİSAN’I ÇOK SEVDİ | SARIYER BELEDİYESİ

MİNİKLER 23 NİSAN’I ÇOK SEVDİ

25.04.2024
Sarıyer Belediyesi’ne bağlı Çocuk Gündüz Bakımevinde eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Ailelerinin büyük heyecanla izledikleri gösterilerde minik çocuklar sahne performansları ile büyülediler.

Sarıyer Belediyesi, çocukları geleceğin teminatı olarak gören ve onlara çok değerli bir hediye bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığı bayrağı gururla taşımaya devam ediyor. Okul öncesi eğitimi ile 3 ve 6 yaş arası çocuklara hizmet veren Gündüz Bakımevlerinin öğrencileri, hazırladıkları gösteriler ile 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Sarıyer genelinde 11 şubede hizmet veren kreşlerde eğitim gören 700 öğrenci, dansları, şarkıları, kostümleri ile büyük bir gurur ve heyecan yaşayan ailelerini büyüledi. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı.