SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFLERİ YAŞAR KEMAL KÜLTÜR MERKEZİ’NDE TOPLANDI | SARIYER BELEDİYESİ

SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFLERİ YAŞAR KEMAL KÜLTÜR MERKEZİ’NDE TOPLANDI

27.05.2016
Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği ve Sarıyer’de balıkçılık konusunun masaya yatırıldığı toplantı Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Sarıyer ilçesine bağlı Su Ürünleri Kooperatif başkanları ve üyelerinin görüş ve isteklerinin görüşüldüğü toplantıya Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis üyesi Mustafa Balcı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Oğuz Afacan ve Su Ürünleri Mühendisi İrem Köse kooperatif başkanları ve üyelerinin sorunlarını dinledi.

Verimli geçen toplantıda kooperatiflerin fiziki yetersizlikleri, balık pazarı sorunu, çekek yeri sorunu ve Rumeli Kavağı midyecileri sorunu konuşuldu. Ardından planlanan projeler kısa bir sunumla balıkçılarla paylaşıldı ve onların görüşleri alındı.

Su ürünleri kooperatifleriyle yapılan görüşme sonucunda kooperatiflerle birlikte bu tür toplantıların düzenli olarak gerçekleştireceği, sorunlara birlikte çalışarak çözüm getirileceği vurgulandı.