Son şampiyon, Sultanlara geçit vermedi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Son şampiyon, Sultanlara geçit vermedi

09.11.2012

Lige hızlı bir giriş yaparak ilk üç maçını kazanan Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, 4. maçında geçtiğimiz sezonun şampiyonu Eczacıbaşı’na konuk oldu. Özellikle 2. sette büyük mücadeleye sahne olan maç, ev sahibinin 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
 

Maça iyi başlayan Boğaz’ın Sultanları, ilk sette ilk teknik molaya kadar başa baş bir mücadele ortaya koydu, ancak özellikle 2. teknik moladan sonra açılan farkla birlikte oyundan koptu ve ilk set, Eczacıbaşı’nın 25-14’lük üstünlüğüyle tamamlandı.
 

Sarıyer’in başarılı voleybolcuları 2. sete de iyi başladı ve bu performansını setin sonuna kadar taşıdı. Bir ara 3 sayılık fark yakalayan Boğaz’ın Sultanları, Neslihan’a çözüm bulamayınca seti 25-22 kaybetti.   
 

Son set ise, ilk setle benzerlikler taşır nitelikteydi. Setin başlarında bulduğu 6 sayılık farkı final bölümüne kadar götüren son şampiyon, seti-25-18, maçı da 3-0 kazandı. Ligde 4’te 4 yapan ve 12 puana yükselen Eczacıbaşı zirveyi bırakmazken; ilk üç hafta fırtına gibi esen Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, 8 puan ve maç fazlasıyla 3. sırada yer aldı.
 

Karşılaşmayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de izledi. Sarıyer’den, maçın oynandığı Ayazağa Spor Salonu’na gelen yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu ise, tezahüratlarıyla maça renk kattı ve takımlarına destek verdi.
 

Sarıyer’in gururu voleybolcularımız, önümüzdeki hafta Nilüfer Belediyesi’ni ağırlayacak ve zorlu bir puan mücadelesine daha çıkacak.