SÖMESTR ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SÖMESTR ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

02.02.2016
Sarıyer Belediyesi 2015 - 2016 eğitim - öğretim yılı ilk dönemi sona ermesiyle öğrencilere yönelik etkinliklerini artırdı. Kültür Müdürlüğü bu yıl beşincisini düzenlediği Karne Şenliği ile Spor İşleri Müdürlüğü ise "Karneni getir, havuzda yüz" projesiyle öğrencilere eğlenceli saatler yaşatıyorlar.
Son haftasına giren Karne Şenliği; Tiyatro Maskkara’nın hazırladığı; Hayalim Masal ve Eğlence Dünyası, Sarıyer Belediye Tiyatrosu’ndan Sözcük Dükkânı, Tiyatro Lir'in; Bahar Şenliği ve Yalnız Aslan Liyuva oyunları, Cazu Tiyatro’dan Cadılar ile birlikte Bilimsel Eğlence Şovları gibi çocukların ve siz büyüklerin keyifle izledikleri oyunlarla seyircilerle buluşmaya devam ediyor.
 
Karneni getir, havuzda yüz
 
Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde 22 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında “Karneni Getir Havuzda Yüz” sloganıyla devam eden havuz etkinliği, Sarıyer Belediyesi SarFit Spor Tesisi’nde minik öğrencileri ağırlıyor. Pazartesi günleri hariç hafta içi 12.00 – 17.00, ve hafta sonu 13.00 – 18.00 saatleri arasında havuzdan yararlanan minik konuklar hallerinden oldukça memnun.