SARIYER'DE ŞENLİK VAR! | SARIYER BELEDİYESİ

SARIYER'DE ŞENLİK VAR!

15.04.2016
Sarıyer Belediyesi Gündüz Bakım Evleri, 23 Nisan Şenlikleri kapsamında, Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde çocukları misafir etti.
23 Nisan etkinlik programında misafirler, yine çocuklardan oluşan koro, dans gösterileri, müzikli drama ve halk oyunları ile doyasıya eğlendi.

23 Nisan Coşkusu Sarıyer'de

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Sarıyer Belediyesi, bu yıl yine çocuklara gönüllerince eğlenme fırsatı verdi.

Farklı semtlerdeki Gündüz Bakım Evleri'nin slâyt gösterileri ile başlayan etkinlik, protokol konuşmalarının ardından çocukların okudukları şiirlerle devam etti. Dans gösterilerinin başlamasıyla daha da renklenen 23 Nisan Şenliği'nin sonunda çocuklar Sarıyer Belediyesi'nin hediyeleri ile uğurlandı.