SARIYER'DE MUHTEŞEM FİNAL | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER'DE MUHTEŞEM FİNAL

23.04.2016
Sarıyer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 6 gün boyunca devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, muhteşem bir finalle son buldu.
Bahçeköy’de bulunan Life Park etkinlik alanında buluşan Sarıyerliler, yurdun ve dünyanın dört bir yanından gelen folklör ekiplerinin muhteşem gösterileriyle coştu. Sarıyer Belediyesi tarafından ağırlanan ve 6 gün boyunca Sarıyer sokaklarını karnavala çeviren, renkli kostümleri ve aksesuarlarıyla, gösterdikleri müthiş performanslarıyla seyredenleri büyüleyen misafir öğrenciler, 23 Nisan sevincini en güzel şekilde tüm dünyaya haykırdı.
 

 

Başkan Genç’ten ‘Barış Çığlığı’ çağrısı
 
Coşkulu kalabalığa seslenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Barış mesajını, anlamayanlara veya anlamak istemeyenlere götürün. Gelin burda hep birlikte öyle bir çığlık atalım ki duymak istemeyenler bile duysun” diye konuştu.
 
Çeşitli oyun grupları ve değişik eğlence araçlarıyla  dopdolu bir alanda, güneşli bir bahar gününün tadını doyasıya çıkaran Sarıyerliler, bayram coşkusunu ünlü müzik grubu Manga konseriyle taçlandırdı.