Örnek projede bir adım daha atılıyor | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Örnek projede bir adım daha atılıyor

27.08.2012

Sarıyer Belediyesi’nin örnek projelerinden Numarataj ve Kent Bilgi Sistemi çalışmaları ara vermeksizin devam ediyor. Kocataş Mahallesi’nde başlanacak çalışma öncesinde Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, proje personeliyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kocataş Mahallesi Güzelleştirme, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltıda, projede bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, önümüzdeki günlerde yapılacaklarla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Geride kalan dönemde sırasıyla PTT Evleri, Çayırbaşı ve Kâzım Karabekir mahallelerinde tamamlanan çalışmanın Kocataş etabında görev alacak personelin çalışmalarıyla ilgili olarak, Numarataj Birim Yetkilisi ve Proje Yöneticisi Saime Gündü’den bilgi alan Başkan Genç, çalışmanın önemine değinerek, sürecin her aşamasında büyük hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay ve Mehmet Metilli’nin de katıldığı kahvaltıda Kocataş Mahalle Muhtarı Ferda Yıldırım ve Dernek Başkanı Yılmaz Özcan da birer konuşma yaparak, yürütülen çalışmanın, adres ve nüfus bilgileri açısından yaşanan pek çok sıkıntıyı sonlandıracağını belirtti. Yıldırım ve Özcan ayrıca, Sarıyer Belediyesi’nin mahallelerine yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Genç’e teşekkür etti. Kahvaltı sonrasında, görevli personelin çalışmalarını yürüteceği dernek lokalini de ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yurttaşların rahatı için gerçekleştirilen projede yer alan tüm çalışanların, bu bilinç ekseninde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Projenin gerçekleştirilmesiyle birlikte ulusal veri tabanına direkt bilgi aktarımı sağlanacak ve adres güncellemeleri de bu kapsamda yapılacak. Doldurulan formlar neticesinde ise, hane halkının durumuna ilişkin çeşitli verilere ulaşılabilecek.