ÖĞRENCİLERE SİNEMA GÖSTERİMİ | SARIYER BELEDİYESİ

ÖĞRENCİLERE SİNEMA GÖSTERİMİ

31.03.2016
Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü okullarda ücretsiz sinema gösterimine başladı.
Günde 2 okul olmak üzere Sarıyer'in 38 okulunda devam edecek olan film gösterimine öğrencilerin yanı sıra velilerde katılıyor.

Hatemoğlu İlkokulunda gerçekleştirilen sinema gösterimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İki deniz kaplumbağasının maceralarının konu alındığı "Sammy'nin Maceraları" adlı filmde çocuklar heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Bu tür etkinliklerin bölge çocukları için çok önemli olduğunu ifade eden Hatemoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı İlknur Ekici, "Ekonomik zorluklar nedeniyle bu tarz sosyal faaliyetlere katılamayan öğrencilere sinema imkanın sunulmuş olması çok önemli" dedi. Çocukların çok mutlu olduğunu dile getiren Ekici, Sarıyer Belediyesi'ne okullarda başlattığı bu etkinlik için teşekkür etti.