Muhtarlara ruhsat ve denetim bilgilendirmesi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Muhtarlara ruhsat ve denetim bilgilendirmesi

01.12.2011
Her ay periyodik olarak düzenlenen muhtarlar toplantısı, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Her ay periyodik olarak düzenlenen muhtarlar toplantısı, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Toplantıda Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ile Ruhsat ve Denetim Müdürü Osman Demir, muhtarların sorularını yanıtlarken, yapılan düzenlemeler ve çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Sarıyer Belediyesi’nce Vanlı depremzedelere yapılan yardımlara değinerek başladığı konuşmasında, yardım organizasyonu hakkında sayısal bilgiler verdi. İstanbul’da, Vanlı depremzedelere barınma imkânı sağlayan ilk ve tek belediyenin Sarıyer Belediyesi olduğuna işaret eden Ayber, depremzede yurttaşlara gösterdikleri ilgi ve samimiyetten ötürü Kilyos halkına da ayrıca teşekkür etti. 

Ayber’in konuşmasından sonra, birim olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Ruhsat ve Denetim Müdürü Osman Demir, sunumunun ardından muhtarların sorularını yanıtladı. İstanbul genelinde en düşük ruhsat harcı uygulayan belediyenin Sarıyer Belediyesi olduğuna dikkat çeken Demir, belediyenin üç yıl boyunca harç bedellerine zam yapmadığını belirtti. Demir, “Müdürlüğümüz bütün muhtarların emrindedir. Her konuda benimle birebir, direkt olarak görüşebilirler” dedi. Toplantı sonunda Ayber ve Demir, muhtarların teşekkürlerini kabul etti.