MUAY THAI SECMELERİ SARIYER’DE YAPILDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

MUAY THAI SECMELERİ SARIYER’DE YAPILDI

13.02.2015

Sarıyer Belediyesi, Muay Thai İstanbul İl Birinciliği Seçmelerine ev sahipliği yaptı. Muay Thai Türkiye Şampiyonası öncesi yüzlerce sporcu Sarıyer Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda bir araya geldi.

Türkiye Şampiyonası’na hazırlık sürecinde yapılan seçmelere aralarında Ayazağa Birlik Spor Kulübü’nün de bulunduğu İstanbul genelinden 37 spor kulübü 300 sporcusu ile katılırken, karşılaşmaları 50 hakem yönetti. Oldukça çekişmeli geçen seçmeler sonrasında il birincisi olan sporcunun takımını ve İstanbul’u Türkiye şampiyonasında temsil edeceği belirtildi.

Başkan Genç: Uyuşturucu belasıyla savaşmak için spora destek vermeye devam edeceğiz.

Muay Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna, il seçmelerinde kendilerine destek veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e, Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Gökan Zeybek ve İsmail Erdem’e birer teşekkür plaketi takdim etti. Plaketini alırken kısa bir konuşma yapan Başkan Genç, uyuşturucuya karşı açtıkları savaşta sporun ve sporcunun yanında olmaya ve gençleri uyuşturucu belasından uzak tutmak için sporun her dalına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.