MİNİK YÜREKLERDEN 23 NİSAN COŞKUSU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

MİNİK YÜREKLERDEN 23 NİSAN COŞKUSU

22.04.2015
Sarıyer Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine bir katkı da minik çocuklardan geldi.
 
Sarıyer Belediyesi tarafından kurulan Gündüz Bakım Evleri’nde eğitim gören çocuklar tarafından hazırlanan gösteriler, aileleri ve öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi. Minik yüreklerinden yükselen Atatürk sevgisini ve kendilerine armağan edilen bayram sevincini şiirlerle haykıran çocuklar, hazırladıkları birbirinden güzel şarkıları güzel figürler ve renkli kostümler eşliğinde sundular.
 
İsmail Erdem: Her yıl artan bir coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz.
 
Maden Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Gündüz Bakım Evi’ndeki programa Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Nüvit Demircan ve Sarıyer Belediyesi Eğitim Danışmanı Selçuk Dereci ile katılan Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, gösterilerini başarıyla gerçekleştiren çocuklara birer armağan verdi. Öğretmen ve velilere hitaben bir konuşma yapan Erdem, son yıllarda yapılmaya çalışılan engellemelere rağmen Sarıyer Belediyesi olarak her yıl artan bir coşkuyla bayram kutlamalarına devam edeceklerini söyledi. 

İsmail Erdem müjdeyi verdi; “ Haziran’a kadar 4 SAGEM şubesi daha açacağız”
 
Sarıyer Belediyesi olarak her mahalleye bir Gündüz Bakım Evi yapma gayesinde olduklarını belirten Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem; “ Buradan sizlere bir müjde vermek istiyorum; 10 mahallemizde hizmet veren SAGEM (Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi)’lerin sayısı Haziran ayına kadar 14’e çıkarılacak” diye konuştu. Başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in önderliğinde eğitime desteği artırarak sürdüreceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Erdem, etkinliğin sonunda Yunus Emre Gündüz Bakım Evi’nin sınıflarını gezdi, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.