Kum Zambakları Festivali'nde muhteşem final | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Kum Zambakları Festivali'nde muhteşem final

26.08.2013

Sarıyer Belediyesi ve Kilyos Çevre Koruma Derneği’nin işbirliğiyle bu yıl 3.sü gerçekleştirilen Kilyos Kum Zambakları Festivali muhteşem bir konserle son buldu.


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı final akşamında Elif & Sebo müzik Grubu’nun verdiği konser dinleyicilere eğlenceli bir akşam yaşattı. Festival Komitesi Başkanı Güler Sönmez’in teşekkür konuşmasıyla start alan gecede ayrıca, Kilyos Kum Zambaklarının doğa, toplum ve insan sağlığına katkılarının anlatıldığı bir slayt gösterisi yapıldı.

Başkan Genç’ten gelincik çiçeği vurgusu

Festival alanına yurttaşların sevgi gösterileri altında gelen Başkan Genç, her zaman olduğu gibi yine halkın arasında oturarak konser şarkılarına halkla beraber eşlik etti. Programın ardından Festival Komitesi Başkanı Güler Sönmez tarafından kendisine iki adet doğa temalı tablo hediye edilen Başkan Genç birini izleyiciler arasında bulunan Dilşat Çevikkol adlı yurttaşın  isteği üzerine imza alarak kendisine hediye etti. Gelincik temalı tabloyu alan Başkan Genç, doğada çok anlamlı iki çiçekten birisinin kardelen, diğerinin de gelincik olduğunu belirttiği ve büyük alkış alan sözlerini şöyle sürdürdü; “ Gelincik çok narin görüntüsüne karşın toprağında çok dayanıklı bir şekilde yaşar. Eğer yapraklarından birini koparırsanız diğer yapraklarıda savrulur ve yok olur. Geliniz, bizler gelinciğin hayatından ibret alalım, sıkı sıkıya kenetlenelim, birlik olalım. Bir yaprağımızın bile koparılmasına izin vermeyelim. Toprağımızda, mahallelerimizde bir arada olmaya devam edelim”

Başkan Genç’in ardından Kilyos Mahalle Muhtarı Şevki Bezaroğlu ve Sarıyer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Saadet Göne Ergenç’e de birer teşekkür tablosu hediye edilirken Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Coşkun’un ödülü Filiz Coşkun adına Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun’a takdim edildi.