Kılıçdaroğlu Van’da, Sarıyer Belediyesi Kilyos’ta yalnız bırakmadı | SARIYER BELEDİYESİ

Kılıçdaroğlu Van’da, Sarıyer Belediyesi Kilyos’ta yalnız bırakmadı

31.12.2011
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2012’yi Van’da çadırlarda, Sarıyer Belediyesi de Kilyos’taki sosyal tesislerde karşıladı. Van – Sarıyer hattı unutulmaz bir yeni yıla tanıklık etti.

Sarıyer Belediyesi’nin  Kilyos Sosyal Tesisleri’nde ağırladığı  Vanlı depremzedeler, yeni yıla yeni umutlarla girdi. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’in depremzedeleri yalnız bırakmadığı gecenin konukları arasında Şebinkarahisarlılar da vardı. Gecenin en anlamlı sürprizi ise depremzedelerin Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve sosyal tesis görevlilerine aldıkları yeni yıl hediyeleri oldu.

Gecenin en duygulu anları ise bu hediyelerin verilmesi sırasında yaşandı.  Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, hediyesini aldığı sırada çok duygulandı. Boğazı düğümlenen Ayber, bu beklenmedik sürpriz karşısında “Bu hayatımda aldığım en anlamlı hediye” diyebildi.

Gecenin diğer sürprizi ise Şebinkarahisar Ocaktaşı Derneği Başkanı Yakup Şeker, Yönetim Kurulu üyeleri, eşleri ve işadamı Sefer Sucu’dan geldi.

Şebinkarahisarlılar, çocuklar ve kadınları adeta hediyeye boğdu. Çocuklardan oluşan koro ve depremzedelerin söylediği türküler, Kilyos’ta unutulmaz bir yılbaşı kutlaması yaşattı.