İSTİNYE'DE KEZBAN ARSLAN VE ENGİN BAY RÜZGARI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

İSTİNYE'DE KEZBAN ARSLAN VE ENGİN BAY RÜZGARI

18.07.2014

Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan Ayı’nda Sarıyerlilere eğlenceli ve huzurlu bir ortamda hizmet sunabilmek için İstinye eski tersane alanında gerçekleştirdiği etkinlikler çerçevesinde sahne alan fasılın sultanı Kezban Arslan ve Kelkit Vadisi’nin güçlü sesi Engin Bay, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir Ramazan akşamı yaşattı. 


Seslendirdikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle vatandaşlarımıza Sarıyer’de Ramazan akşamlarının farkını bir kez daha hissettiren sanatçılar, muhteşem performanslarıyla halkımızdan bol bol alkış aldı. 

Başkan Genç; “Allah, ağzımızın tadını bozmasın”

Sanatçı Engin Bay’ın konserinin ardından kendisine çiçek vermek için sahneye çıkan Başkan Genç, coşkulu seyircilere hitaben yaptığı konuşmada; “Mutluluğunuz daim olsun, sevinciniz daim olsun. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Özellikle yavrularımızın şu Bonzai belasına düşmemesi için gerekli tedbirlerimizi alalım. Onları ihmal etmeyelim” dedi. 

Engin Bay: Başkan Genç’in samimi hassasiyetine desteğimiz sonsuzdur.

Başkan Genç’in ardından mikrofonu alan Engin Bay; “Yolda misket oynayan bir çocuk görse hemen yanına diz çöker ve onunla oynamaya başlar. Çocuklar konusunda hassas olan ve onlar için mücadelesinde çok samimi olan bir başkan var. Bu konuda benim de bir sanatçı olarak desteğim sonsuzdur” diye konuştu.