İKİNCİ EL FESTİVALİ PAZAR GÜNÜNE DAMGA VURDU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

İKİNCİ EL FESTİVALİ PAZAR GÜNÜNE DAMGA VURDU

04.10.2015
Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Garage Sale Ekibi tarafından düzenlenen İstanbul İkinci El Festivali'ne yoğun ilgi gösterildi. Kilyos Şömine Restoran bahçesinde düzenlenen festivalde birbirinden değerli ikinci el eşyalar satışa sunuldu.

“Atma değerlendir", "Tüketimi azalt mutlu ol", "Dünyaya daha az karbon ayak izi bırak" parolalarıyla yola çıkarak düzenlenen İstanbul İkinci El Festivali'nde, aralarında 7 farklı yardım kuruluşunun da bulunduğu 250 stant açıldı. Evinde kullanmadıkları eşyalarını festivale getiren yüzlerce kişi hem ekonomilerine katkı sağladı hem de evlerinde kendilerine yeni alan açtı.

 

Çeşitli aktivitelerin yanı sıra, zumba gösterilerinin de yapıldığı etkinlik, tanınmış simalara ev sahipliği yaptı. Yüksek Sadakat grubunun Sefa Deniz Alemdar ve Serkan Özgen’de festivalde stant açtılar.

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği ve izdiham yarattığı İstanbul İkinci El Festivali'ni gezdiler. Festivalde Türkiye Yardım Sevenler Derneği Beykoz Şubesi, Yedikule Lionlar Derneği, Sarıyer Lisesi Mezunlar Derneği, İyilik Melekleri Derneği, EÇADEM'in ( Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi) yanı sıra 4 yaşındaki Lösemi hastası Aylin için de stant açıldı. İş dünyasının başarılı hanımları da festivalde yer alan yardım kuruluşları için gardıroplarını bağışladılar.