HERŞEY SARIYER İÇİN, SARIYERLİLER İÇİN... | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

HERŞEY SARIYER İÇİN, SARIYERLİLER İÇİN...

07.06.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, her zaman olduğu gibi hafta sonunu yine Sarıyerlilerle birlikte geçirdi. 

İlk olarak Boğaziçi Sitesi sakinlerine konuk olan Başkan Genç, kahvaltı eşliğinde dilek ve şikayetleri dinledi. Artık yağmurlu havalarda su basma korkusundan kurtulduklarını dile getiren vatandaşlar Başkan Genç’e teşekkür etti. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek de site sokaklarını dolaşarak yenilenmesi istenen site yolu hakkında incelemelerde bulundu.

Sarıyer İlkokulu’nun miniklerinden harika şov

Başkan Genç daha sonra Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi Nejat Uygur Sahnesi’nde 1-K sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteriyi izledi. Birbirinden renkli kostümleriyle ve hareketli danslarıyla izleyenleri büyüleyen minikler, Başkan Genç’e geldiği için teşekkür ettiler. Başkan Genç’te başarılı performansları için öğrencileri kutlarken, emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti.

Başkan Genç, Sarıyer sokaklarında halkla buluştu 

Sarıyer Atatürk Anıtı Meydanı’nda gerçekleştirilen, Sarıyer Belediyesi, Rotary ve Darülaceze Vakfı Mikrokredi Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “Yaza Merhaba” kermesini gezen ve Başkan Genç, standları tek tek dolaşarak hayırlı olsun dedi. Kültür Merkezi’nden anıt meydanına kadar yürüyen Başkan Genç, dükkan ve pazajlara uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Genç’e Başkan Yardımcısı İsmail Erdem’de eşlik etti.
 
Avusturya Başkonsolosu Christine Wendl’den Başkan Genç’e teşekkür

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yeniköy’de bulunan İstanbul Avusturya Başkonsolosluğu ve Avusturya Liseliler Derneği tarafından her yıl düzenlenen “Wiener Schnitzel am Bosporus” etkinliğine onur konuğu olarak katıldı. 

Başkonsolos Christine Wendl, Başkan Genç’e; Sarıyer’e yaptığı hizmetlerin yanı sıra bu özel günde yanlarında olduğu için teşekkürlerini sundu. Başkan Genç, Başkonsolos Wendl’e günün anısına Sarıyer Belediyesi logolu porselen tabak hediye etti.

SAMA-DER’den muhteşem bir türkü gecesi

Sarıyer Malatyalılar Derneği (SAMA-DER) tarafından düzenlenen ve Soma faciası sebebiyle ertelenen 1. Türkü Şöleni, Sarıyer Çayırbaşı Stadında gerçekleştirildi.

Hareketli türkülerin söylenmediği ve birbirinden değerli Türk Halk Müziği sanatçısının renk kattığı gecede Sarıyer Malatyalılar Derneği Başkanı Serhan Bilgin, Başkan Genç’i sahneye davet ederek bir teşekkür plaketi sundu.