EN ÇOK OKUYAN YAŞLI, YETİŞKİN VE ÇOCUK ÖDÜLÜ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

EN ÇOK OKUYAN YAŞLI, YETİŞKİN VE ÇOCUK ÖDÜLÜ

31.03.2016
Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nde "52.Kütüphaneler Haftası" nedeniyle gerçekleşen buluşmada kütüphaneden en çok yararlanan okuyuculara ödül verdi.
Öğrenci ve kitap okuma alışkanlığı olan vatandaşların akınına uğrayan Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nde anlamlı bir tören gerçekleştirildi. ‘’52. Kütüphaneler Haftası’’ dolayısıyla düzenlenen programda en yaşlı üye olan 84 yaşındaki Ali Yaman, en çok okuyan yetişkin üye İlhan Balah ve çocuk üye Aleyna Akıcı’ya günün anısına hediyeler verildi.  Ödüllerini Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem’in elinden alan okuyucular ilçelerinde yararlanabilecekleri bir kütüphanenin olmasından dolayı duydukları mutluluğu ve memnuniyeti ifade ettiler.
 
7’den 70’e Tüm Sarıyerliler Kendilerine Sunulan Hizmetten Yararlanıyor
 
Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nde üye sayısı günden güne artıyor. Ders çalışan, sınava hazırlanan, araştırma yapan öğrencilerin yanı sıra kitap ödünç alan vatandaşlar kütüphaneyi sık sık ziyaret ediyor. Kütüphaneyi ziyaret eden okullar, okuma saati gerçekleştirerek, kütüphane hakkında bilgi alıyor. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanında bulunan cezaevleri, köy okulları ve çeşitli kurumlara kitap bağışı yapılıyor.