Eğitime bir gönüllü katkı daha | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Eğitime bir gönüllü katkı daha

05.12.2012

Kâzım Karabekir Mahallesi Turgut Akan İlköğretim Okulu, yeni anasınıfına kavuştu. Tarabya Rotary Kulübü Üyesi-İşkadını Dilek Terimer’in bağışlarıyla yaptırılan anasınıfının açılışına Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Celâl Yılmaz Gültekin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Keskin de katıldı.

Yeni yapılan anasınıfını inceleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağışlarıyla bu eğitim alanını okula kazandıran Dilek Terimer’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Minik öğrencilerle ve öğretmenlerle anı fotoğrafı çektiren Genç, yoğun programı dolayısıyla etkinlikten erken vakitte ayrılmak zorunda kaldı.

Okulun çok amaçlı salonunda devam eden etkinlikte okul aile birliği üyelerinin yaptığı ikramlar katılımcılara sunuldu. İkram sonrası bir konuşma yapan Dilek Terimer, “Tarabya Rotary Kulübü’nün teşvikiyle bu anasınıfını yaptırmaktan, Turgut Akan İlköğretim Okulu bünyesine kazandırmaktan ve geleceğimizi teslim edeceğimiz minik yavrularımıza sıcak bir yuva vermekten ötürü onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Terimer’in ardından kürsüye Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman davet edildi. Sarıyer’de eğitim-öğretime yapılan her türlü katkının kendilerini mutlu edeceğini ve gurur kaynağı olacağını belirten Karaman, Rotary Kulübü’ne ve Terimer’e teşekkürlerini sundu. Karaman, “Yapılan çalışma sonucunda okulumuz gerçekten anlamlı ve güzel bir esere kavuştu. Burada okuyan çocuklarımızın daha iyi eğitim şartlarında olması adına önemli bir adım. Okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz ve bu alanda yapılan çalışmaları destekliyoruz. Dolayısıyla Tarabya Rotary Kulübü’ne ve eğitim gönüllüsü Sayın Terimer’e bu işbirliği nedeniyle şükranlarımı sunuyorum” diyerek Terimer’e bir teşekkür plaketi takdim etti.