EÇADEM’Lİ ÇOCUKLAR MUTFAK EĞİTİMİ ALDI | SARIYER BELEDİYESİ

EÇADEM’Lİ ÇOCUKLAR MUTFAK EĞİTİMİ ALDI

24.08.2016
Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM), engelli çocukların toplumsal entegrasyonlarını sağlamak ve özbakım becerilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.
EÇADEM, engelli çocuklara mutfak deneyimi kazandırmak amacıyla yeni bir işbirliği geliştirerek, 3 günlük bir mutfak eğitimi organize etti. 17-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen eğitime katılan 14 çocuk, şefler eşliğinde kendileri için özel olarak tasarlanan menüdeki yemekleri hazırladılar.

Eğitim Sonunda Sertifika Aldılar

MSA’nın mutfağında, şeflerin denetiminde gerçekleşen eğitimde çocuklar özel menüler hazırladılar. Pişirdiklerini çalışma sonunda keyifle yiyen çocuklar, 3 günün sonunda etkinliğe katıldıklarına dair sertifikalarını da alarak hem özgüvenlerini artırdılar, hem de mutfak becerilerini geliştirdiler.