Doyasıya eğlendiler | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Doyasıya eğlendiler

19.06.2013
Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal Tesisleri'ndeki 1 haftalık yaz kampı keyifli devam ediyor. 200 başarılı kız öğrenci, yaz neşesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'le paylaştı. Tesisleri ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Genç güzel bir akşam geçirdi.

Hafta başı Kilyos Sosyal Tesisleri’ne uğurladığımız kız öğrencilerimizin mutluluğu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı yaz akşamı eğlencesiyle doruğa çıktı. Günbatımının ardından Kilyos’a gelen Başkan Genç, öğrencilerin coşkulu alkışları arasında Tesise giriş yaptı. Genç, ardından öğrencilerle anı fotoğrafları çektirdi. Geceye Başkan Yardımcıları Sevgi ATALAY, Adnan AYBER , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet AKGÜNDOĞDU, Belediye Meclis Başkanı Hüseyin COŞKUN ve Belediye Birim Müdürleri Şehnaz BULUT ve Rıza ÖZTÜRK katıldılar.

Popüler şarkıların eşliğinde dans eden öğrenciler, eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Özellikle yüksek tempolu şarkılarda büyük coşku yaşayan gençlere yer yer öğretmenleri de eşlik etti. Eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.