DOKTOR PRATİK İLKYARDIM SEMİNERİ VE MÜZİK DİNLETİSİ | SARIYER BELEDİYESİ

DOKTOR PRATİK İLKYARDIM SEMİNERİ VE MÜZİK DİNLETİSİ

27.11.2015
Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyona konuk olan Doç. Dr. İlker Eser, hastane ortamından uzak acil durumlarda neler yapılması gerektiği konusunda vatandaşları bilinçlendirdi.
Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde; kalp krizi, bayılma, sara nöbeti, kırık, burkulma, boğaza yabancı cisim kaçması gibi durumlarda neler yapılması gerektiği konusunda katılımcılara bilgi veren Doç. Dr. Eser merak edilen sorulara yanıtladı.

Seminerin sonunda Dr. Eser;  piyano, çello ve perküsyon eşliğinde kemanıyla müzik ziyafeti verdi.

Son parçasında ünlü eser "Memleketim" i seslendiren Dr. Eser'e dinleyiceler de eşlik etti. Programın sonunda eserlerini imzalatmak üzere fuaye alanına geçen Dr. Eser  sarıyerlilere keyifli bir cuma akşamı yaşattı.