ÇOCUKLAR BU OYUNA BAYILDI | SARIYER BELEDİYESİ

ÇOCUKLAR BU OYUNA BAYILDI

11.11.2016
Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun prömiyerini yaptığı “Ülkenin Renkleri” adlı çocuk oyunu, minik seyircilerden tam not aldı.
Yeni sezonda perdelerini Ferhan Şensoy’un “Umudumuz Ayak Topu” adlı oyunla açan Sarıyer Belediye Tiyatrosu, yeni bir çocuk oyunuyla da minik seyircilerine merhaba dedi. Nejat Uygur Sahnesi’nde seyirciyle buluşan oyun, dekoru, kostümü, müziği ve ışık performansıyla da göz doldurdu.

Nursel Çetin ve Eşref Karadağ’ın kaleminden çıkan eseri, Sarıyer Belediye Tiyatrosu’ndan Tuna Öztunca Yönetti. Çalışmadan, emek vermeden kazanılan başarının başarı olamayacağını vurgulayan oyun, seyirci ve oyuncunun  karşılıklı konuşup fikir alış verişi yaptığı sahneleri de içeriyor.

Sezon boyunca sahnelenecek oyunun programını www.sariyer.bel.tr adresinden takip edebilirsiniz.