BELEDİYE – ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİNDEN VAN’A YARDIM ELİ | SARIYER BELEDİYESİ

BELEDİYE – ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİNDEN VAN’A YARDIM ELİ

14.02.2014

Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin “Van Üşümesin” adlı kampanyayla topladığı yardım malzemeleri, Sarıyer Belediyesi tarafından Van’a kadar ulaştırılmak üzere yola çıkıyor.

Van’ın Edremit ilçesinde kısıtlı imkanlarla eğitim vermeye çalışan Edremit Sağlık Meslek Lisesi’nin durumunu televizyon haberlerinden takip eden kardeş okul Vehbi Koç Vakfı Lisesi öğrencileri,15 Aralık’tan Ocak ayının 2. haftasına kadar topladıkları giyim, kırtasiye ve kitap gibi malzemeleri Sarıyer Belediyesi’nin lojistik desteğiyle Van’a yollamaya hazırlanıyor.

Yardım malzemeleri, Van-Edremit’e ulaştırılacak

Yaklaşık 40 koli malzeme hazırlayan duyarlı öğrencilerimiz, belediyenin resmi sitesinde ‘Başkana Mesaj’ bölümünden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e mesaj yazarak lojistik destek istediklerini ve isteklerinin olumlu karşılanmasıyla kalmayıp malzemelerin Van Edremit Sağlık Meslek Lisesi kapısına kadar ulaştırılacağı müjdesini aldıklarını belirttiler.