BALABANDERE’DE İFTAR GİBİ SAHUR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BALABANDERE’DE İFTAR GİBİ SAHUR

18.07.2014

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ramazan ayı boyunca yaptığı sahur ziyaretlerine İstinye Balabandere ile devam etti. Taksi duraklarına yaptığı sahur ziyaretlerinin yanı sıra mahalle sakinlerine de konuk olan Genç’in katıldığı Balabandere sahur sofrası, Sarıyer Belediyesi’nin her akşam mahallere kurduğu iftar sofralarını aratmadı.


Mahalle sakini Metin Kurdaş’ın bahçesinde düzenlenen sahur sofrasına 7’den 70’e mahalle sakinleri katıldı. Mahalle sakinleri olarak Belediye Başkan Şükrü Genç’e karşı büyük bir sevgiye sahip olduklarını belirten Kurdaş; “Başkanımızı her yıl iki veya üç defa ağırlıyoruz. Kahvaltı sofrası, akşam yemeği gibi çeşitli organizasyonlarda misafir ediyoruz. Bu gecede Ramazan ayı sahur soframıza davet ettik. Bizi yine kırmadı. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Mahalle sakini kadınların elleriyle yaptıkları yemekler, belediye personelinin vermiş olduğu destekle birleşti. Her akşam mahallelere kurulan iftar sofralarını aratmayan sahur sofrası dayanışmanın, paylaşmanın ve mahalle kültürünün güzel bir örneğini oluşturdu. Başkan Şükrü Genç, gecenin sonunda katılan herkese teşekkür etti. 

Balabandere sahur sofrasına Başkan Genç’in yanı sıra Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri Ali Görgülüer, Salih Akıncı, Mustafa Balcı, İstinye Mahalle Muhtarı Recep Alkan ve Cem Medya Grup Başkanı Celal Toprak eşlik ettiler.