Sesinize ses veriyoruz | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sesinize ses veriyoruz

24.01.2013
Sarıyer’de, bütün yurttaşlara ulaşmak ve sorunlarını kendilerinden dinleyerek çözmek için gece gündüz çalışan Sarıyer Belediyesi, Başkan Şükrü Genç önderliğinde girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmıyor. Sessizliğe karşı ses, yılgınlığa karşı umut, karanlığa karşı aydınlık taşımak için yollara düşen ve bu amaçla her mahalleyi karış karış gezen Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi bu kez PTT Evleri Mahallesi’ndeydi.

Mahalle ziyaretlerine, karaciğer rahatsızlığı bulunan Ramiz Aydemir’in evinden başlayan Genç, hastalara ve yakınlarına acil şifalar diledi. Aydemir’in dışında 7 eve daha geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Genç, Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün olanakları dâhilinde hastalara gerekli yardımın yapılacağını yakınlarına bildirdi. Sarıyer Belediyesi hekimlerinden Armağan Eren, hastaların raporlarını inceleyerek, belediye olarak yapabilecekleri hakkında ailelerine bilgi aktardı. Ziyaretlerde iki hastaya tekerlekli sandalye tedarik edilirken, hasta bezi gibi diğer ihtiyaçların da acilen karşılanması için ilgililer harekete geçti. 

Mahallelilerin her türlü sıkıntısında kendisine rahatlıkla ulaşabileceğini bir kez daha yineleyen Başkan Genç, başta mülkiyet sorunu olmak üzere her türlü problemi çözecek bilgi, deneyim ve donanımın kendilerinde bulunduğunu vurgulayarak, Sarıyerlilerle el ele vererek bütün güçlüklerin üstesinden geleceklerini belirtti.  

Ev ziyaretlerinin yanı sıra tüm PTT Evleri esnafını tek tek dolaşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, esnafların sorunlarını, öneri ve görüşlerini dinledi. Her yurttaşla birebir diyalog kuran Genç’e yaklaşık 6 saat süren mahalle gezisinde Belediye Başkan yardımcıları Adnan Ayber, Mehmet Metilli ve Recep Yel, Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Belediye Meclis Üyesi Hayati Kaptanoğlu, birim müdürleri ve PTT Evleri Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım eşlik etti. Gezide mahalle sakinlerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinin yanı sıra duvar saatleri de hediye edildi.