İSTİNYE'YE YILDIZ YAĞDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

İSTİNYE'YE YILDIZ YAĞDI

05.07.2014
Ülkemizin sayılı sanatçılarından, milyonların sevgilisi Yıldız Tilbe, Sarıyer Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahne aldığı İstinye eski tersane alanındaki konserinde Sarıyerlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sarıyerli yurttaşların büyük rağbet gösterdiği ve tıklım tıklım doldurdukları alandaki sahneye Tilbe’yle el ele çıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konseri bölmemek için konuşmasını konserin başında yaptı. Yıldız Tilbe’ye bir de çiçek takdim eden Genç; “Sizleri bu müzik ziyafetinden mahrum etmemek için konuşma yapmayacaktım. Sadece Yıldız hanımın çiçeğini takdim etmek ve ondan küçük bir ricada bulunmak için geldim” diye konuştu. Genç, Tilbe’den ‘ Delikanlı’ adlı parçasını konserin başında ve sonunda olmak üzere iki kere söylemesini istediğini belirtti. “Yıldız hanıma; parçayı iki kere söyle ki; birileri delikanlılıktan nasibini alsın dedim” diyen Başkan Genç, daha sonra konseri başından sonuna dek seyircilerin arasında ve onlar gibi ayakta seyretti. Her zaman olduğu gibi protokol kurallarının dışına çıkarak halkın arasına katılan Genç, omuz omuza konser dinlediği yurttaşlarla sık sık selfie yapıp şarkılara eşlik etti.

İstanbul’da ilk kez…

Sevilen sanatçı Tilbe’nin İstinye’de verdiği konserin İstanbul için bir ilk olduğunu açıklayan Başkan Genç’in; “Yıldız hanım İstanbul’da ilk kez bir halk konseri veriyor” sözleri alanı dolduran binlerce Sarıyerli tarafından tezahüratlarla karşılandı. Radyo programı yapımcı ve sunucusu Onur Sakar’ın sunuculuğunda gerçekleşen konser gecenin geç saatlerine kadar sürerken, Sarıyerli yurttaşlara eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşattı.