ZEKERİYAKÖY YENİ YILI SANATLA KARŞILIYOR | SARIYER BELEDİYESİ

ZEKERİYAKÖY YENİ YILI SANATLA KARŞILIYOR

12.12.2015
Sarıyer Zekeriyaköy'de resime, el sanatlarına gönül vermiş kişilerden oluşan 26 sanatçı, 12 -20 Aralık 2015 tarihleri arasında karma bir sergi düzenliyor.
Zekeriyaköy Kapalıçarşı'da düzenlenecek olan sergide, yağlı boya tabloların yanı sıra seramik, porselen, mozaik ve ahşap üzerinde oluşan el emeği çalışmalar sanatseverler ile buluşacak.

12 Aralık'ta Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç'in açılışını gerçekleştireceği sergi, 20 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Karma serginin, yeni yılda sevdiklerine sanatsal ürünler hediye etmek isteyenlerin ilgisini çekmesi bekleniyor.

Sergiyi düzenleyenlerin arasında, Artgale Resim Atölyesi, Neşe Üremez Atölyesi, Deppo Mozaik Atölyesi, Gülden Tozkoparan Macit ve atölye öğrencileri yer alıyor.

Zekeriyaköy, son yıllarda resim, seramik, porselen süsleme gibi sanatsal alanlardaki atölyelerin bir araya geldiği  bir bölge olma yolunda hızla ilerlemesi ile dikkat çekiyor. Artgale atölyesi kurucusu Ayşe Tellioğlu Topcu, özellikle yağlı boya tablo çalışmalarına yoğun ilgi olduğunu söyleyerek, "her geçen yıl öğrenci sayısında artış gerçekleşiyor. Sanata gönül veren kişilerin ve öğrencilerin titizlikle yaptığı çalışmaların kendi imkanlarımız ile sergilemek bizim için çok önemli ve gurur verici" olduğunu belirtti.

Açılış : 12 Aralık 2015
Saat  : 13.00
Yer   : Zekeriyaköy Kapalıçarşı

Sergi süresi: 12 Aralık - 20 Aralık