Sultanların zirve takibi sürüyor | SARIYER BELEDİYESİ

Sultanların zirve takibi sürüyor

16.01.2012
Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, zirve tırmanışına devam ediyor. Sultanların bu haftaki rakibi Altınoluk Belediyesi’ydi. Bazı bölümlerde zorlansa da maçı 3-1 kazanan takımımız böylelikle 3. basamaktaki yerini koruyarak zirveden uzaklaşmadı.

Aroma Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Boğazın Sultanları, ligin ikinci yarısına geçtiğimiz hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıt Spor galibiyetiyle başlamıştı. Sultanların bu haftaki rakibi Altınoluk Belediyesi’ydi. Bazı bölümlerde zorlansa da maçı 3-1 kazanan takımımız böylelikle 3. basamaktaki yerini koruyarak zirveden uzaklaşmadı. Takımımızı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yalnız bırakmazken, salonu dolduran taraftarların maç sonundaki sevincine de ortak oldu.

İlk set, rakip takımın üstünlüğüyle geçti. Sakat oyuncularının eksikliğini zaman zaman hisseden voleybolcularımız, ilk seti 16-25’le kaybetti. İkinci sette ise bambaşka bir Sarıyer vardı. Gerçek kimliğini bulan kızlarımız, seti baştan sona önde oynayarak 25-11’le kazandı. 3. sette, ilk iki sete göre daha dengeli bir oyun vardı. Bu sette Altınoluk Belediyesi farkı bir ara 5’e çıkarmasına rağmen (8-13), toparlanan Sultanlar, rakibini 18. sayıda yakaladı. Moral üstünlüğünü eline alan Sarıyer Belediyesi, özellikle etkili bloklarıyla rakibinin ritmini bozarak, seti 25-20’lik üstünlükle kapattı ve skoru 2-1’e getirdi.

Son set, büyük çekişmeye sahne oldu. Sete iyi bir giriş yapamayan Boğazın Sultanları, rakibine peş peşe sayılar vererek 1-4 geriye düştü. Ancak takımımız, ilk teknik molada farkı 1 sayıya kadar indirerek oyuna tutundu. Basit hatalarla rakibine sayı veren kızlarımız, 2. molaya da 14-16 geride girdi. Takım, bu andan sonra Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu’nun aldığı molalarla ivme kazanarak setin sonunu iyi oynadı. Taraftarının desteğini de yanına alan Sultanlar, seti 25-23, maçı da 3-1 kazandı. Voleybolcularımız galibiyeti, doğum günü olan takım arkadaşları Melike’ye armağan etti.