Sultanlar hız kesmedi | SARIYER BELEDİYESİ

Sultanlar hız kesmedi

04.02.2012
Boğazın Sultanları hız kesmedi. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, bu hafta güçlü rakibi Çerkezköy’ü müthiş bir geri dönüşle 3-2 yenerek, üst üste 5. galibiyetini elde etti.

Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya takımımız iyi başlayamadı. Voleybolcularımız, gerek savunmada gerekse hücumda rakibine karşılık veremeyerek ilk seti 19-25 geride tamamladı. İkinci sete de tutuk başlayan Boğazın Sultanları, bu seti de 20-25’le kaybederek setlerde 2-0 geriye düştü. Üçüncü setten itibaren toparlanarak gerçek kimliğini bulan ve seyirci desteğini de yanına alan Sarıyer’in başarılı kızları, üçüncü seti 25-18, çekişmeli geçen dördüncü seti de 25-23 kazandı.

Sultanların soluğu liderin ensesinde

Her şeyin belli olacağı karar setine de iyi bir giriş yapan kızlarımız, son anlarında nefeslerin tutulduğu seti 15-11, maçı da 3-2 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü ve 2. sıradaki yerini korudu. Maçı Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, Başkan Vekili Hayati Kaptanoğlu, Sarıyer Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Ali Ergenç ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman da izledi.

Lider Karşıyaka’nın Çanakkale deplasmanından eli boş döndüğü haftada, rakibiyle puan farkını 3’e indiren takımımız, önümüzdeki hafta grup üçüncüsü Salihli Belediyesi’ne konuk olarak, zorlu bir sınav daha verecek.