Sivaslılar Derneği açılışında Başkan GENÇ'e coşkulu karşılama | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sivaslılar Derneği açılışında Başkan GENÇ'e coşkulu karşılama

10.02.2014

Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Kazım Karabekir Paşa Mahallesi’nde görkemli bir törenle hizmete açıldı. 

Yüzlerce davetlinin akın ettiği açılışta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, büyük bir coşkuyla karşılandı ve konuşması uzun süre alkışlandı.

Dernek Başkanı Ali Genç: Sarıyer’in sesi olacağız

Derneğin açılış konuşmasını yapan SASİDER (SarıyerSivaslılarDerneği) Başkanı Ali Genç; 
 “Sarıyer’debağımsız ve tarafsız olarak Sarıyer’in sesi olacağız” dedi. 

Sivaslı güçleri biraraya getirmek kimsenin işine gelmiyor. Çünkü biliyorlarki en az yedi sekiz aday olması lazım. Biz Sarıyer’de ve İstanbul’un 14 ilçesinde Sivas nüfusu birincidir. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Biz dernek olarak mazlumların ve Sarıyer’de bütün temsiledilen herkesin sesi olacağız. Biz Sarıyer’de de herkesin temsil edildiği adil bir yönetim istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Benim için en önemli şey; ülkeme hizmettir

Çok sayıda yurttaşın katıldığı açılış programında konuşan ve sözleri sık sık alkışlarla kesilen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Türk toplumunun en önemli geleneğinin birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Yaklaşan yerel seçimlerin ayrılık değil, birlik ve beraberliğin öne çıkacağı bir süreci doğuracağına inandığını söyleyen Genç; “ Önümüzdeki seçim süreci boyunca hangi partiden olursak olalım ülkemizin içinden geçtiği şu kritik günlerde birlikte olmaya daha çok ihtiyacımız var” diye konuştu. Göreve geldiği süre zarfında derneklerin ve diğer sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına destek verdiklerinin altını çizen Başkan Genç, 5 yıl boyunca tüm yurttaşlara eşit hizmet verdiklerinin altını çizdi. Genç, konuşmasını; “Benim için en önemli şey; yurtseverlik ve ülkeme hizmettir” sözleriyle bitirdi. 



Başkan Genç, Coşkuyla karşılandı coşkuyla uğurlandı

Genç’in sözlerini tamamlamasının ardından yüzlerce kişiyi daha fazla bekletmemek için açılış kurdelesi kesme merasimine geçildi. Salondan taşan ve caddeye sığmayan kalabalık eşliğinde başta Şükrü Genç olmak üzere protokolün tüm davetlileri kurdeleyi bir arada kesti. Açılışta kahramanlar gibi karşılanan Genç, yine aynı heyecanla uğurlandı. Sarıyer Belediyesi destek hizmetleri birimi konuklara çay servisi yaptı. Ücretsiz halk konseri eşliğin de dilediğince eğlenen Sivaslılar, Sarıyer’e birlik ve dayanışma içinde oldukları mesajını verdi.