Sarıyer’de “Huzur Toplantısı” | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sarıyer’de “Huzur Toplantısı”

07.12.2011
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü’nde düzenlenen “Huzur Toplantısı”na katıldı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü’nde düzenlenen “Huzur Toplantısı”na katıldı.

Başkan Şükrü Genç, Kaymakam Ömer Karaman ve İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli’nin konuşmacı olarak katıldığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Namık Şişman, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü M.Yavuz Acar, Sarıyer Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Hamdi Akdağ, Okul Müdürleri ve Mahalle Muhtarları katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın ardından İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Kaymakam Ömer Karaman’ın; “İlçedeki birlik beraberliği sağlamak ve hizmet motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla yapılan” diye nitelendirdiği toplantı hakkındaki konuşmasıyla devam edildi. Karaman, “Cefakar ve fedakar polisimizi başarılarından ötürü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’nce hazırlanan slayt gösterisinin ardından bir konuşma yapan Başkan Şükrü Genç, bu tür toplantıların sık yapılması gerekliliğini çok iyi bildiklerini, ilçenin bütün yöneticilerini bir araya getirerek sorunların tartışılması, varsa sıkıntıların çözülmesi yolunda çok faydalı olan bu toplantının gerçekleşmesini sağlayan Emniyet Müdürü Ramazan Emekli’ye teşekkür ettiğini belirterek kendilerinin de belediye olarak bu tür etkinlikler yaptıklarını ve yakaladıkları başarılarının kaynağının doğru koordinasyon olduğunu belirtti.