SARIYER SINIRLARINI AŞTILAR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER SINIRLARINI AŞTILAR

20.07.2017
Sarıyer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Sarıyer Belediye Tiyatrosu ekibi Sarıyer’i tanıtmak için turneye çıktı.

Halk Dansları Topluluğu her yıl olduğu gibi bu yıl da Sarıyer’i Avrupa'da temsil ederken, tiyatro ekibi ise 6. Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali kapsamında İzmirli tiyatro severlerle buluşacak.  

 

Sarıyer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Polonya'da düzenlenecek olan ve 12 ülkenin katılacağı ‘Geleneğin Yüzleri’ festivali kapsamında yarışmaya katılmak üzere yola çıktı. Hizmet binası önünden hareket eden ekibi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve teknik başkan yardımcısı Sevgi Atalay yolcu etti. Ülkemizi Polonya’da temsil edecek 50 kişilik kafilenin yönetimini ise başkan yardımcısı İsmail Erdem yapacak. Halk Dansları Topluluğu,  festivalde profesyonel eğitmenler eşliğinde hazırlanan birbirinden renkli koreografiler ve sahne ışıkları ile zenginleştirilen modern dans oyunlarını izleyicilerin beğenisine sunacak.  

 

"Katakulli" İzmirlilerle buluşuyor

 

Öte yandan Sarıyer Belediye Tiyatrosu ise 6. Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali kapsamında  ‘Katakulli’ güldürüsüyle İzmirli tiyatro severlerle buluşuyor. Ulusal ve uluslararası tiyatro ekiplerinin katılacağı festivalde bu yıl ilk defa bazı köylerde de sahne kurulacak. 22 Temmuz’a kadar sürecek festivalde sokak oyunlarının yanı sıra köylerde her akşam tiyatro gösterimleri olacak.