SARIYER BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS OTURUMU TAMAMLANDI | SARIYER BELEDİYESİ

SARIYER BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS OTURUMU TAMAMLANDI

10.05.2024
Sarıyer Belediyesi, 2024-2029 Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Sarıyer Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Mecliste bulunan siyasi parti grup sözcülerinin, Mayıs ayının önemli günleri ile ilgili yaptığı konuşmaların ardından 17 gündem maddesi oy çokluğu ile meclisten geçti.

Sarıyer Belediyesi Meclisi, 2024-2029 döneminin Mayıs ayı ikinci oturumu Sarıyer Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi adına söz alan meclis üyeleri gündem dışı yaptıkları konuşmada 12 Mayıs Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nün anlam ve önemine vurgu yapan birer konuşma yaparak, tüm annelere kutlu olsun dileğinde bulundular.

Pazartesi günü gerçekleştirilen meclis toplantısının ilk oturumunda görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edilen 17 gündem maddesi tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Grup sözcülerinin raporlarla ilgili görüş bildirmelerinin ardından gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.