SARIYER AKADEMİ'DEN MESLEK VE ÜNİVERSİTE TANITIMI | SARIYER BELEDİYESİ

SARIYER AKADEMİ'DEN MESLEK VE ÜNİVERSİTE TANITIMI

27.04.2016
Sarıyer Akademi, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri düzenledi. Aralarında Boğaziçi, İTÜ, YTÜ, Koç, Bilgi gibi İstanbul’un ve Türkiye’nin önde gelen 15 büyük üniversitesi, etkinliğe 25 öğretim üyesi ile katıldı.
Üniversite adayı öğrencilerin geleceklerini planlaması adına hem üniversitelerin hem de bölümlerin tanıtıldığı Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü programına 3 binin üzerinde yoğun bir katılım gerçekleşti.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin Boğaziçi ve Marmara salonlarında 41 meslek alanında brifing alan öğrenciler aynı zamanda bahçede kurulan stantlarda hayalini kurdukları okullar hakkında bilgi edindiler.

Program sonunda, Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey ve Koordinatör yardımcısı Hatice Çağan Aslan tarafından katılımcı öğretim üyelerine ve öğretim görevlilerine katılım belgesi takdim edildi.

Üniversite ve Meslek Tanıtım Günlerine katılan üniversiteler:
  • BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ