MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

26.05.2017
'Sarıyer Belediyesi Gündüz Bakımevleri'nde eğitim gören minik öğrenciler, mezuniyet sevincini yaşadı.

3-6 yaş grubu çocukların eğitimine katkı sağlamak, sağlıklı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak amacıyla hizmet veren gündüz bakımevlerinin yıl sonu gösterisi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mezuniyet törenine; Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları; İsmail Erdem ve Gökan Zeybek’in yanı sıra çok sayıda veli katıldı. Minik öğrenciler, yıl sonu gösterisinin ardından kep atarak ilk kez mezuniyet sevincini yaşadı.

 

Atatürk’ün sözlerini ilke edindik

Yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni miniklerin gün boyunca yaptığı etkinliklerden hazırlanan slayt gösterisiyle başladı. Programın açılış konuşmasını Gündüz Bakımevleri Koordinatörü Uzman Psikolojik Danışman Duygu Baytar yaptı. Baytar konuşmasında, eğitimde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini ilke edindiklerini söyledi.

 

Yeni gündüz bakımevleri müjdesi

Mezuniyet töreninde konuşan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem 2 yeni çocuk gündüz bakımevinin yapılacağını belirterek, “Hedefimiz yılsonuna kadar bu sayıyı 10’a tamamlamak. Gündüz bakımevlerinde çocuklarımız sosyal ve kültürel hayatla iç içe eğitiliyor. Sarıyer Belediyesi olarak tüm çocuklarımıza kol kanat germeye çalışıyoruz. Bu ülkede eğitim iyileşene kadar biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

İyi eğitim için çalışıyoruz

Sarıyer Belediye Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ise, “Teknoloji gelişti. Bununla birlikte öğrencilerin öğrenme kabiliyetleri de değişti. Sayın Başkanımızın da dediği gibi biz nasıl bir eğitim sistemi istiyorsak onu görmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Minikler kep fırlattı

Minik öğrenciler, sahneledikleri yıl sonu gösterisiyle ailelerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Farklı gruplar halinde sahneye çıkarak, çeşitli yörelerin halk oyunlarını sergileyen minikler, gösterinin sonunda büyük alkış aldı. Öğrenciler gösterilerin sonunda kep fırlatarak ilk kez mezuniyet sevincini yaşadı.

 

Görüntüler için: https://www.youtube.com/watch?v=eEMETIFIFWw