MİNİKLERİN ANNELER GÜNÜ HEYECANI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

MİNİKLERİN ANNELER GÜNÜ HEYECANI

11.05.2017
Sarıyer Belediyesi ÇayırbaşıGündüz Bakımevi’nde eğitim alan minikler, Anneler Günü’nü kutladı. Büyük bir coşku ve heyecana sahne olan kutlamalarda, öğrenciler tarafından hazırlanan sergi büyük beğeni topladı.

Sarıyer Belediyesi tarafından 3-6 yaş grubu çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla açılan çocuk gündüz bakımevlerinde,Anneler Günü kutlamaları başladı. İlk olarak Çayırbaşı Gündüz Bakımevi’nde gerçekleşen kutlamalarda miniklerin heyecanı gözlerinden okundu. Çeşitli yörelerin halk oyunlarını sergileyen çocuklar, gösteri sonunda büyük alkış aldı. Kutlamalara katılan anneler de çocuklarının coşkusuna ortak oldu. Ayrıca öğrencilerin yaptıkları el işi ve resim çalışmalarından oluşan sergi de ailelerden tam not aldı. Gerçekleşen etkinlikte pasta kesiminin ardından minikler kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri annelerine vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Birbirinden renkli anlara sahne olan kutlamaya Sarıyer BelediyeBaşkan Yardımcısı İsmail Erdem ve Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun katıldı.