İCLAL AYDIN İLE SÖYLEŞİ İSTİNYE’DE | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

İCLAL AYDIN İLE SÖYLEŞİ İSTİNYE’DE

21.06.2016
Derbent Mahallesi'nde kurulan gönül sofrasının ardından İclal Aydın İstinye Tersane alanında Sarıyerli hayranlarıyla bir araya geldi.
Ramazan ayının 15. gününde birlik ve beraberlik sofrası, Derbent Mahallesi, Hatemoğlu Okul bahçesinde kuruldu. İftar sofrasını onurlandıran yüzlerce Sarıyerli vatandaşa ‘’Hizmetleriniz Kabul Olsun” diyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha sonra İzzet Baysal Huzurevi sakinleriyle birlikte iftar yemeği yedi. Huzurevi sakinleri Başkan Genç’e, bir pasta keserek doğum günü sürprizi yaptı. Duygusal şarkıların da söylendiği gecede Başkan Genç, ‘’Bana yüreğinizi açtığınız için teşekkür ederim” dedi.
 
 
İclal Aydın ve Başkan Genç Babalarını Anlattı
 
İzzet Baysal Huzurevi’nden sonra İstinye Tersane alanına geçen Başkan Şükrü Genç, Oyuncu-Yazar İclal Aydın’la birlikte babaları üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Pozitif enerjisiyle göz dolduran Yazar İclal Aydın babasına yazdığı bir şiiri Sarıyerlilere okudu. Başkan Genç’in de  babası Merhum  Abbas Genç’le ilgili anılarını paylaştığı gecede zaman zaman hüzünlü anlar yaşandı. Söyleşi sonrasında Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) standını ziyaret eden Aydın, çocuklarla birlikte boyama çalışması yaptı.