Halk Günleri’nde sezon finali | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Halk Günleri’nde sezon finali

05.06.2012
Sarıyerli yurttaşların, demokratik ve şeffaf bir ortamda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’le birebir görüşerek sorunlarını, öneri ve dileklerini aktardığı Halk Günü toplantıları, sonbahara kadar verilecek ara öncesinde son kez gerçekleştirildi.

İnsan odaklı çağdaş belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinin sergilendiği Halk Günü toplantılarında sezon finali, her zamanki gibi yoğun bir katılımla yapıldı. Yaz mevsimi boyunca ara verilecek olan Halk Günleri’nin ara öncesindeki son toplantısında yurttaşlar, Başkan Şükrü Genç’le birebir görüşmenin yanı sıra konularıyla ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle de istişarede bulunma fırsatı yakaladı. 

Son Halk Günü toplantısında da önceki toplantılarda olduğu gibi, ülkemizin başlıca sorunlarından istihdam, yoksulluk ve konut problemleri ön plandaydı. Ağırlıklı olarak, iş, sosyal yardım ve binalarıyla ilgili düzenlemelere ilişkin talepler sunarak Başkan Genç’le görüşen yurttaşların bilgileri, Sarıyer Belediyesi’nin ilgili birim müdürleri tarafından işleme alındı.

Zekeriya İlköğretim Okulu’ndan Başkan’a teşekkür belgesi

Halk Günü’nün son bölümlerinde Zekeriya İlköğretim Okulu Aile Birliği Üyeleri, hizmete girecek yeni okul binası için düzenledikleri şenliğe katkılarından ötürü Başkan Şükrü Genç’e bir teşekkür belgesi takdim etti.