GÖNÜL SOFRALARIMIZ POLİGON VE DARÜŞŞAFAKA'DA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

GÖNÜL SOFRALARIMIZ POLİGON VE DARÜŞŞAFAKA'DA

18.07.2014

Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından mahallelerimizde kurulan iftar sofraları bu kez Poligon ve Darüşşafaka’da kuruldu.


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, her iki iftar programına da katılarak vatandaşlarımızla sohbet etti, bir arada oruç açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İlk önce Darüşşafaka Yaşam Evi bahçesinde kurulan ve Minibüsçüler Derneği tarafından verilen yemekte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Genç, ardından Poligon Mahallesi’ne geçerek orucunu buradaki vatandaşlarla birlikte açtı. İki mahallede binlerce Sarıyerlinin buluştuğu iftar sofraları, yine birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun Sarıyer’de ne kadar ön planda olduğunu gösterir nitelikteydi.

Başkan Genç: Ramazan Ayı’nın bereketi ve hoş görüsü, yaşam tarzımız olmalı.

Her iki mahallede birden organize edilen iftar yemeklerinde birer konuşma yapan Başkan Genç, Ortadoğu’da yaşanan acı, katliam ve vahşete dikkat çekti. Savaşların bir an önce son bulması dileğinde bulunan Başkan Genç, Ramazan Ayı’nın bereketi ve hoş görülü ortamını, yaşamın tamamına yaymak ve onu bir yaşam biçimi haline dönüştürmek gerektiğini belirtti. Son günlerde sürekli olarak yinelediği, çağın belası uyuşturucu konusunda anne babaları uyarmayı ihmal etmeyen Genç, aileleri dikkatli olmaya çağırdı.