ÇOCUKLARA KİTAP SEVGİSİ AŞILANDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

ÇOCUKLARA KİTAP SEVGİSİ AŞILANDI

12.11.2014

Sarıyer Belediyesi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda Sarıyer’de eğitim gören çocukları Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nde ağırlıyor. Bir hafta boyunca Sarıyer’de eğitim gören yaklaşık 500 öğrenci Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütühanesi’nde konuk olarak kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı edinecek.

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası bütün dünyada çocuklarda okuma sevgisini yaratmak, yaymak ve güçlendirmek amacıyla kutlanan “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” nedeniyle düzenlenen etkinlik kapsamında Cumhuriyet İlkokulu, Bahçeköy Türkan Efe İlkokulu, Turgut Akan İlkolu ve Ayazağa İlkokulu öğrencileri Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’ni ziyaret edecek.
 
Gerçekleşen ilk ziyarette Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem çocuklara Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in hediyesi olarak kitap verirken kütüphane görevlileri de kitapların önemini anlattı. Kendilerine anlatılan bilgileri dikkatle dinleyen öğrenciler, Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi’nin bahçesinde bulunan panoları gezerek Türkiye’nin önemli yazar ve şairleri hakkında da bilgi sahibi oldular.