CeBIT'in 3. gününde de yoğun ilgi : bu kez misafirimiz KILIÇDAROĞLU | SARIYER BELEDİYESİ

CeBIT'in 3. gününde de yoğun ilgi : bu kez misafirimiz KILIÇDAROĞLU

01.12.2012

Bilişim fuarının 3. gününde Sarıyer Belediyesi stand'ı ziyaretçi akınına uğradı. CeBIT Bilişm Fuarı'nın onur konuğu Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediyesi Standı'nda Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu Sarıyer Belediyesi'nin çalışmaları hakkında genel bilgi aldı. Sarıyer'de yapılan çalışmaları dikkatle ve özenle dinleyen Kılıçdaroğlu, Şükrü Genç'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken memnuniyetini dile getirdi.

Sarıyer Belediye Başkanı ziyarete gelen bürokratlar, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve diğer tüm ziyaretçilerle tek tek özel olarak ilgilendi.

Muharrem ayı dolayısı ile Bilişim Fuarı'nda bir ilk de yaşandı.
Sarıyer Belediyesinin geleneksel hale gelen aşure dağıtımı bu kez Bilişim Fuarı'nda da devam etti.

Ünlü şarkıcı Göksel, standımıza renk kattı

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sarıyer Belediyesi standını ünlü isimler de ziyaret etti. Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Göksel, standımızı gezerek belediye çalışmaları hakkında bilgi alıp hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Ayrıca Sarıyer'le özdeşleşen Sarıyer Böreği tüm ziyaretçilere ikram edildi.

Sarıyer Belediyesi 3. gününde CeBIT' te ilgi odağı olmayı başardı.
Memnuniyetle ve gururla ayrılan ziyaretçilerin :
"Sarıyer O yer " sloganına atıfta bulunurcasına tebessümleri herşeyi anlamaya yetti.