BİR EVLENME TEŞEBBÜSÜ'NE POLİSLERDEN TAM NOT | SARIYER BELEDİYESİ

BİR EVLENME TEŞEBBÜSÜ'NE POLİSLERDEN TAM NOT

11.12.2015
Sarıyer Belediye Tiyatrosu, Gümüşdere'de bulunan Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için Bir Evlenme Teşebbüsü isimli oyunu sahnelediler.

Büyük beğeni kazanan oyunu Öğrenci İşleri Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Eşref Baycan ve Müdür Yardımcısı Sefer Bayram, polis adayı öğrencilerle birlikte izlediler.

Bir İstanbul beyefendisi Halis Sıtkı Sıyrık'ın, çocukluk aşkı Kısmet ile evlenmek istemesi üzerine başından geçen olayların mizahi dille anlatıldığı ve Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Bulut'un yazıp yönettiği oyun ayakta alkışlandı. Çekingen kişiliği nedeniyle sevdiği kızla evlenmekte zorluk çeken Halis'in başından geçen olayların kahkahalarla izlendiği oyun sonrasında Öğrenci İşleri Şube Müdürü Baycan, oyuncular adına Gökhan Bulut'a teşekkür ederek, plaket verdi.