BELEDiYE PERSONELiNE CİMER EĞİTİMİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

BELEDiYE PERSONELiNE CİMER EĞİTİMİ

23.11.2019
İstanbul Valiliği Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’nden İstanbul Genel Koordinatörü Kürşad Öner, Sarıyer Belediyesi çalışanlarına eğitim verdi.

Sarıyer Belediyesi vatandaşlarla daha sağlıklı iletişim kurabilmek için cevap onay yetkilisi, koordinatör ve CİMER kullanıcısı olarak görevlendirilen personeline bir eğitim programı düzenledi. Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi eğitim programında, sisteminin işleyişinden, kullanımına, sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesine kadar birçok konuya değinildi. Eğitim programında, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu, 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Yönetmeliği, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığı’nın 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı genelgesi hakkında CİMER koordinatör ve kullanıcıları detaylı şekilde bilgilendirildi. Toplantı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.