BAŞKAN GENÇ, AYAZAĞALI KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ, AYAZAĞALI KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

14.03.2014

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayazağa’da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Ayazağalı kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.


Bir kafeteryada gerçekleşen kahvaltıya ilgi yoğun olurken, Ayazağalı kadınlar Başkan Genç’i kapıda alkışlar ve tezahüratlarla karşıladı. Ayazağa Mahalle Muhtarı Özkan Sucu yaptığı hoş geldiniz konuşmasında, Başkan Genç’in Ayazağa’ya yapacağı başarılı hizmetleri büyük bir heyecanla beklediklerinin altını çizdi.

Başkan Genç: Ayazağa’nın kaybolan 1 yılını telafi edeceğiz.

Hep bir arada yapılan kahvaltı sonunda bir konuşma yapan Başkan Genç; “Kim hangi partiye oy verirse versin, dili, dini, ırkı ne olursa olsun, aynı coğrafyayı paylaşan bizler için önemli olan tek şey; dostluk, kardeşlik ve çocuklarımızın yarınlarıdır” dedi. Genç, 5 yıl boyunca gece gündüz demeden çalışarak Sarıyer’e büyük hizmetler kazandırdıklarını söylediği konuşmasında, “Gönül isterdi ki; Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlandığı gün bize de yasal olarak buraya hizmet getirme yetkisi verilsin. Ama kimsenin şüphesi olmasın, bizler bu kayıp 1 seneyi telafi edeceğiz. Kapı kapı, ev ev dolaşıp sizin istekleriniz doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Bunu da altını çizerek söylüyorum; bugüne kadar halkın isteği dışında hiçbir evrakın altını imzalamadım, sizin içinde aynını yapacağımdan tereddüdünüz olmasın. Çünkü benim dayım yok, yüksek yerlerde adamım yok, benim sadece iki dayanağım var; biri yaradan, diğeri sizlersiniz” dedi.

Büyük coşku ve alkışlarla son bulan konuşmanın ardından Ayazağalı kadınlarla tek tek sohbet eden Genç, yurttaşın sorun ve önerilerini baş başa görüştü. Başkan Genç’e eşi Dürdane Genç de eşlik etti.