Bahçeköy Kız Konuk Evi tam puan aldı | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Bahçeköy Kız Konuk Evi tam puan aldı

04.12.2013

Sarıyer Belediyesi’ne ait Bahçeköy Kız Konuk Evi, ilçenin bürokratları tarafından tam not aldı. Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Müftüsü İbrahim Gemici ve İlçe Tarım Müdürü Mehmet Yavuz Acar, Bahçeköy Kız Konuk Evi’nde kalan üniversite öğrencilerini ziyaret ettiler. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’den yurt hakkında bilgi alan Kaymakam Karaman, yurdun dört bir yanından gelen öğrencileri kabul eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışanlarına teşekkür etti.

İlçe bürokratlarının kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyetle öğrenciler adına konuşma yapan Dilhan Uygun, “3 yıldır burada kalmaktayım. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta yurt yönetimi olmak üzere bütün Sarıyer Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Burası adeta bizim evimiz oldu. Sorunumuz olduğunda rahatça dile getirebildik. Herhangi bir sorunumuz olduğunda bizim adımıza çözüm üretmek isteyen insanlar bulunduğu için çok şanslıyız. İkametlerimizi aldırmadığımız için muayene olamıyoruz. Bu nedenle tek sorunumuz sağlık ocağından faydalanamamak” dedi.
 
Bahçeköy Kız Konuk Evi’nin temizliğini, düzenini çok beğendiğini ifade eden Kaymakam Karaman, “Biz Sarıyer’de bir ekip olarak bütün çocuklarımızın yanındayız. Herkes kendi boyutunda işlere koşuyor. Türkiye’nin her yerinden gelen çocukları kucaklayacak şekilde böyle bir yurdu hayata geçirerek üniversite döneminde rahat bir konaklama yerine kavuşturduğundan dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerle sohbet etme şansına sahip olduk” şeklinde konuştu.  
 
“Her şey çocuklarımız için”
 
Temel prensiplerinden birinin de çocukluğunda yaşadığı zorlukları çocuklara yaşatmamak olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Sarıyer’de ki bürokrat kesim, devletin bütün kademeleri birbirine yakın ve sıcak ilişkiler içinde çalışıyoruz. Sarıyer’e yakışanda budur. Bu birlikteliğin getirdiği avantajlar var. Sarıyer Kaymakamımızın ve müdür arkadaşlarımızın burada olması bizim bu işi doğru yaptığımızın bir göstergesidir. Yaşamda herhangi bir eksikliği giderme konusunda ki çabamızın ne kadar faydalı olduğunu da gösteriyor. Çocukluğumuzda çektiğimiz sıkıntıları şu anda çocuklar çekmesin diye uğraşıyorum. Bende 2 yıl yurtta kaldım ve yurtlarda ki eksiklikleri biliyorum. Hiçbir eksik kalmaması şeklinde talimat veriyorum. İstanbul’un dışından geldiniz. Sizler bizim yavrularımızsınız. Sizleri bir aile ortamında yaşatmayı planladık. Yaşamınızın en güzel yıllarınızı burada iyi bir ortamda yaşayın, güzel anılarla kalın. Sizlerin başarılı olduğunuzun haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum. Bu çorbada tuzumuz olduğu içinde ayrıca çok mutluyuz” dedi.