ZABITA GÖREVDE YÜKSELME SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU DÜZELTME | SARIYER BELEDİYESİ
ZABITA GÖREVDE YÜKSELME SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU DÜZELTME

ZABITA GÖREVDE YÜKSELME SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU

Başkanlığımız norm kadrosunda münhal bulunan 7 Zabıta Komiseri (3. Dereceli) kadroya atama yapılmak üzere Görevde Yükselme Sınavı’nın yazılı kısmı 08.10.2023 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilmiş ve 31.10.2023 tarihinde https://sonuç.osym.gov.tr internet adresinde adaylara duyurulmuştur.

Yazılı sınavda 60 ve üzeri puan alarak başarılı olan adayların katılacağı Görevde Yükselme Sınavı’nın sözlü sınav kısmı tabloda belirtilen tarih, gün, saat ve yerde gerçekleştirilecektir.

ÜNVAN

SÖZLÜ SINAV

DERECE

TARİH-GÜN

SAAT

YER

Zabıta Komiseri

Görevde Yükselme

23-01-2024 / Salı

Belediye Ana Hizmet Binası

-1. Kat Meclis Salonu

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınava katılım başvurularını, 22-01-2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar sözlü sınav katılım başvuru dilekçesi (EK-2) ve 2023 Yerel Yönetimler Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Sonuç Belgesi ile birlikte İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne iletmeleri gerekmektedir. Sözlü sınava katılacak adayların belirtilen tarih, gün, saat ve yerde kendisini tanıtan TC Kimlik kartı, ehliyet, pasaport veya personel kimlik kartı ile sınav yerinde bulunması gerekmektedir. Adayların salona; çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo vb. haberleşme araçlarıyla, cep bilgisayarı, saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saat vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, silah vb. teçhizatla girmeleri yasaktır. Sözlü sınava katılmaya başvuruda bulunduğu halde, ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaklardır.

İlan Olunur.
SARIYER BELEDİYE BAŞKANLIĞI

EKLER:

EK-1 (Sözlü Sınava Katılmaya Hak Kazanan Personel Listesi)

EK:2 (Sözlü Sınav Başvuru Dilekçesi)