SARIYER BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIMI SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLAR
Sarıyer Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı DMK’ya tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atanma yoluyla Zabıta Memuru alınacağına ilişkin yayınlanan ilana istinaden 17.11.2025 / 21.11.2025 tarihleri arasında adayların başvuruları kabul edilmiştir.
Yapılan değerlendirme neticesinde ilan metninde de belirtildiği üzere, başvuru genel ve özel şartlarını taşıyanlar arasında KPSS puanlarına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere sıralanmış olup; Zabıta Memuru unvanı için sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayları gösterir listeleri görmek için aşağıdaki alanları tıklayınız.
Lisans Başvuru Sonuçlarını Öğrenmek İçin tıklayınız.
Önlisans Başvuru Sonuçlarını Öğrenmek İçin tıklayınız.
Ortaöğretim Başvuru Sonuçlarını Öğrenmek İçin tıklayınız.
Sözlü ve Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların başvuru esnasında beyan etmiş oldukları iletişim adreslerine posta yoluyla “Sınav Giriş Belgesi” gönderilecektir. Adaylar tarafından beyan edilen hatalı adres bildirimi sebebiyle postanın ulaşamamasından veya postada oluşabilecek gecikme/aksaklıklardan Sarıyer Belediye Başkanlığı sorumlu tutulamayacaktır.
09.12.2025 tarihine kadar “Sınav Giriş Belgesi” kendisine ulaşmayan adayların 09.12.2025 tarihinde sözlü sınavın yapılacağı alanda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü personeline müracaat etmeleri halinde kendilerine sınav giriş belgesi verilecektir.
Sınav Giriş Belgesi yalnızca sözlü ve uygulamalı sınava giriş için kullanılacaktır. (Başka bir amaç için kullanılamaz) Sınava girerken Sınav Giriş Belgesi ile birlikte üzerinde T.C. Kimlik Numarası yazılı olan Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ibraz edilecektir. Adayların sözlü ve uygulamalı sınavın yapılacağı gün ve saatte sınav yerinde (ilanda belirtilen) hazır bulunması gerekmektedir. Aksi halde aday sınava katılmamış sayılacaktır.
09.12.2025 tarihinde yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar önce sözlü mülakata girecek olup, hemen sonrasında uygulamalı sınava girecek olmaları nedeniyle, spor kıyafetlerini yanında getirmeleri gerekmektedir.
İlan olunur.
SARIYER BELEDİYE BAŞKANLIĞI