2022 Sarıyer Karne Şenliği | SARIYER BELEDİYESİ
2022 Sarıyer Karne Şenliği

ÖNEMLİ UYARI!

 11. Sarıyer Karne Şenliği oyunlarına rezervasyon aşamasında, Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelecek oyunlar için koltuk numaranızı seçerken numarayı kaydetmeyi veya fotoğrafını çekmeyi unutmayınız.

 Rauf Denktaş ve Yaşar Kemal Kültür Merkezlerinde sahnelecek oyunlar için koltuk seçimi bulunmamaktadır.

REZERVASYONLARINIZ İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

SARIYER BELEDİYESİ ETKİNLİK KURALLARI
-Sarıyer Belediyesi tarafınca gerçekleşecek etkinliklerin tümü, pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Etkinliklere katılan herkes bu kapsamda alınan tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. *Etkinlik katılımcılarının, etkinlik başlangıç saatinden en az yarım saat önce etkinlik alanında hazır olması gerekmektedir.

- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.

- Etkinlik alanında ve fuayede, ağız ve burun sürekli kapalı olacak şekilde uygun maske kullanımı mecburidir. Maskesini çıkaran veya kurallara uygun takmayanlar uyarılacak, uyarıları dikkate almayanlar etkinlik alanının dışına alınacaktır.

- Etkinlik mekânına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekmektedir.

- Etkinlik esnasında acil durumlar dışında salona giriş - çıkış yapılmaması önemle rica olunur.

NOT: KAYIT İPTALİ DURUMUNDA TARAFIMIZA BİLGİ VERİLMEMESİ HALİNDE BİR
DAHA Kİ OYUN İÇİN YAPILAN KAYITLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.